"Samen kom je verder"

Beursvloer 6-11-2017

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gaat allemaal weer gebeuren op de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging op 6 november. De Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging of maatschappelijke organisatie in het Rijk van Nijmegen.

Beursvloer Rijk van Nijmegen Uitdaging
Op de Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie en de match met het betreffende bedrijf.

Locatie Beursvloer 2017
Dit jaar vindt de Beursvloer op een bijzondere locatie plaats en daarmee sluit Rijk van Nijmegen Uitdaging meteen haar eerste match van de Beursvloer. NSG Groenewoud nodigt de organisatie uit om dit jaar de Beursvloer in de school te houden. Een bruisende en inspirerende omgeving die past bij het doel van de avond: zoveel mogelijk matches maken!

Resultaat 2016: Meer dan 70 matches met een waarde van ruim € 47.000
Vorig jaar werden in slechts 90 minuten tijd ruim 70 matches gesloten tussen het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld. Deze matches waren zeer divers; van advies en materiaal tot handjes en overig aanbod. Naast de registratie van het aantal matches, werd in 2016 ook voor het eerst de economische waarde van deze matches berekend door de notaris. De ruim 70 matches waren in totaal goed voor ruim € 47.000,–. Een resultaat om trots op te zijn.

Meest originele match 2016
De meest originele match van de Beursvloer 2016 was de match tussen Kinderzwerfboek (een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp) en Barenbrug Holland B.V. Kinderzwerfboek was op zoek naar maar liefst 1.000 kinderboeken. Deze kinderboeken worden in de voedselpakketten van de Voedselbank gedaan. Barenbrug zette binnen het bedrijf een actie op om deze boeken in te zamelen. Een mooie match tussen een maatschappelijke organisatie en een bedrijf.

Gaat u de uitdaging aan op 6 november?
Heeft u nog materialen over of een uurtje advies te vergeven? Of zoekt uw vereniging nog hulp bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie? Kom dan naar de Beursvloer op 6 november en laat u inspireren! U kunt zich aanmelden via deze link. Alvast uw aanbod of aanvraag indienen? Klik hier.

Ook gemeente Mook en Middelaar sluit zich aan
Rijk van Nijmegen Uitdaging was al actief in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen. Sinds 1 juli hebben de stichting en de gemeenten een nóg groter gebied om mooie verbindingen te leggen. De gemeente Mook en Middelaar is nu ook aangesloten bij Rijk van Nijmegen Uitdaging.

Beursvloer 2017

Wanneer: 6 november 2017 van 17.00 – 20.00 uur

Waar: NSG Groenewoud (Van Cranenborchstraat 7, 6525 BM Nijmegen)

Toegang: gratis

Programma:

17.00 uur: Ontvangst

17.30 – 19.00 uur: Beursvloer

19.00 – 20.00 uur: Afsluiting