"Samen kom je verder"

Nieuw tankstation Sakko voor zakelijk tanken

Recent is er een nieuw Total Express tankstation gerealiseerd bij Wegrestaurant Malden in Heumen.
 
Sakko is een van de grootste onafhankelijke leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in het westen van Nederland en bouwt momenteel aan een netwerk met bemande- en onbemande tankstations. Deze locatie is een van de recentste locaties in ons netwerk van 45 tankstations.
 
Op deze locatie zouden we u graag als klant verwelkomen en bieden we bedrijven dan ook de mogelijkheid aan om te tanken tegen aantrekkelijke condities met onze (kosteloze)Sakko tankpas. U ontvangt dan wekelijks een digitale factuur, waarna de betreffende tanking(en) automatisch van uw rekening worden afgeschreven. Indien dit interessant is, dan verneem ik dat vanzelfsprekend graag om u een persoonlijk aanbod te kunnen doen.
 
Voor het overzicht van onze tankstations verwijzen wij naar onze website.
 
 
Indien u direct reeds vragen heeft, dan kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-271020, e-mailinfo@sakkocommercial.nl of direct met mij via 06-10081244 of m.van.wageningen@sakkocommercial.nl.