"Samen kom je verder"

Energiek Heumen is op zoek naar grote daken

De energie coöperatie “Energiek Heumen U.A. heeft zich ten doel gesteld om een bijdrage te leveren aan de doelstelling van onze gemeente om in 2050 energie neutraal te zijn. Daarbij kent zij een tweetal speerpunten, namelijk het bedrijfsleven te overtuigen over te stappen op LED verlichting, en de Postcoderoosregeling voor particulieren en zakelijke kleinverbruikers.

De Postcoderoos regeling biedt deelnemers 15 jaar vrijstelling van energiebelasting over de zonne-energie die de deelnemers gezamenlijk opwekken. Daarnaast delen de deelnemers mee in de winst die gemaakt wordt bij de verkoop van stroom. Dit betekent dat de panelen niet langer op een eigen huis of bedrijfspand liggen, maar elders: op het dak van een ander!

Deelnemers kunnen zijn; huiseigenaren, huurders en bedrijven met een kleinverbruikersaansluiting ( max. 3x 80 Ampère) woonachtig of gevestigd in het postcode waar de installatie voor opwekking gevestigd is. Dit 4-cijferige gebied vormt het hart van de roos. De aangrenzende 4-cijferige postcodes vormen de blaadjes van de roos

De energie coöperatie, waarvan Maldenaar Henny Willemsen voorzitter is, is op zoek naar grote (bedrijfs)daken die de coöperatie gedurende een periode van 15 jaren kan huren.

Voor vragen en contact:

Energie coöperatie “Energiek Heumen U.A”.
Boterdijk 23
6581 AA Malden
energiekheumen@gmail.com
www.energiekheumen.nl
telefoon 024 2022052