Zonnepanelenproject

Bedrijven met een kleinverbruikersaansluiting kunnen zonnepanelen laten plaatsen met het zonnepanelenproject van de gemeente. Alle zorg rondom installatie, beheer en onderhoud wordt uit handen genomen. Ook voor de BTW teruggave wordt gezorgd. Voor de aankoop van de zonnepanelen geeft de gemeente een lening tegen 1,62% rente. De deelnemers lossen deze lening af binnen 15 jaar. Daarna profiteren ze nog minimaal 10 jaar van gratis zonnestroom. 

Deelnemers betalen elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Dat maandbedrag is lager dan de huidige energierekening. 

Het is mogelijk om versneld af te lossen of in één keer af te lossen. Dat is boetevrij. 

Zo doet u mee

Ga naar de website van Volta Solar via www.dakcheck.nl/heumen. Hier kunt u zien of uw dak geschikt is en meldt u zich aan. Volta Solar stelt een offerte op. Indien u akkoord gaat met deze offerte, dan kunt u een contract afsluiten met de gemeente. Het gaat om één contact voor het leveren van de zonnepanelen én voor de lening. Er vindt geen BKR toets plaats.

Meer weten?

Kijk dan op de website van de gemeente Heumen over duurzaamheid voor bedrijven: www.heumen.nl/bedrijven/duurzaamheid-voor-bedrijven_45359.